Začala registrace do kampaně Do práce na kole

15.02.2021 11:35

OTROKOVICE - Registrace ke květnové výzvě Do práce na kole 2021 letos výjimečně začala již začátkem února na www.dopracenakole.cz . Hlavním tématem letošní ročníku je bezpečnost. Zlín, Otrokovice a okolí se společně zapojí již po osmé. Minulý rok společně soutěžilo za naši oblast 960 nadšenců.
„Hlavní organizátor  AutoMat, z.s. Praha, přichází s novým vizuálem od výtvarnice Toy_Box, vlastní appkou  od firmy Ackee k zapisování cest do práce a zpět na vlastní pohon, a také s možností soutěžit, i když pracujete z domova. Bezmotorová doprava dostává v době pandemie nový smysl a firmy mohou akci využít jako bezpečný teambuilding. Loni se do akce zapojilo z celé České republiky 50 měst a 16 tisíc účastníků,“ uvedla tisková mluvčí otrokovické radnice Romana Pastuszková.
V soutěži Do práce na kole se hodnotí především pravidelnost bezmotorového pohybu. Na týmy čeká  řada velmi příjemných cen. Města Zlín a Otrokovice opět věnují krásnou koloběžku pro každého člena nejlepšího vylosovaného týmu. Soutěžící se mohou těšit také na květnové akce na triko, nebo nákrčník. Velmi oblíbené jsou snídaně zdarma a různé akce od regionálních partnerů, kde stačí ukázat  aktuální triko, nebo nákrčník s logem  a účastníci dostanou kávu, zmrzlinu, nebo jim zkontrolují kolo. 
„Zaměstnavatelé mohou opět soutěžit o titul Cyklozaměstnavatel roku. Minulý rok se vyhlašovaly výsledky a předávaly ceny ve Zlíně, letošní ročník se bude vyhlašovat 10. června v Otrokovicích na náměstí 3. května,“ dodala tisková mluvčí.
Vlastimil Langer
Zdroj: MěÚ Otrokovice
Foto: Archiv SNZ