Web mikroregionu Valašské Klobucko uspěl v celostátní soutěži

26.09.2021 13:25

VALAŠSKÉ KLOBOUKY - Webové stránky mikroregionu Valašské Klobucko získaly 2. místo v celostátním kole soutěže Zlatý erb 2021, v kategorii regionů Ceny ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci. Ocenění byla slavnostně předána 20. září v Hradci Králové v rámci konference ISSS (Internet ve státní správě a samosprávě).

„Web www.valasskeklobucko.cz budujeme od roku 2019, turisté i místní obyvatelé na něm najdou spoustu informací o Valašském Klobucku - tipy na výlety, turistické cíle, zážitky, kalendář akcí i přehled ubytování a restaurací. Z ocenění máme radost, děkujeme odborné porotě za užitečnou zpětnou vazbu,“ uvedla Eliška Olšáková, předsedkyně mikroregionu Valašské Klobucko.

Porota hodnotila webové stránky podle řady kritérií – od kvality služeb, nabídky produktů, způsobu komunikace, propojení na sociální sítě, technických parametrů webu, přehlednost, přístupnost pro zrakově handicapované až například po uživatelskou příjemnost.

„Mikroregion Valašské Klobucko realizuje i další aktivity v oblasti podpory udržitelného cestovního ruchu – ve spolupráci s partnery na české i slovenské straně hranice buduje a rozvíjí cyklostezku BEVLAVA, připravuje zážitkové balíčky a propagační materiály, spolupracuje s informačními centry, podnikateli a spolky, informuje veřejnost prostřednictvím sociálních sítí,“ dodala Jana Tesařová, destinační manažerka mikroregionu Valašské Klobucko.
Vlastimil Langer

Zdroj a foto: Mikroregion Valašské Klobucko