Vsetínští zastupitelé budou jednat ve středu 22. září

21.09.2021 08:21

VSETÍN – Další jednání Zastupitelstva města Vsetína je naplánováno na středu 22. září od 15 hodin ve velké zasedací síni radnice.

„Jednání zastupitelů bude veřejné, přítomni mu tedy budou moci být přímo v zasedací síni i občané, to však pouze za dodržení platných hygienických opatření, tedy při zachování dvoumetrových rozestupů a s nasazenou ochranou úst a nosu,“ sdělila tisková mluvčí vsetínské radnice Jana Raszková.

Na programu jednání bude mimo jiné příprava projektu regenerace sídliště Rybníky, informace o aktuálním stavu kriminality na území Vsetína, dále také vydání změny Územního plánu města Vsetína č. 5, rozdělení dotací z Fondu sociálních služeb v ORP Vsetín a obcí připojených do spolufinancování v roce 2021 a schválení programu pro poskytování dotací z rozpočtu města na činnost nestátních neziskových organizací v sociální oblasti v roce 2022.

Zastupitelé budou také jednat o finanční pomoci obcím na jihu Moravy postiženým červnovým tornádem.

„Přenos ze zasedání můžete sledovat i on-line na internetu. Webovou adresu, na níž jej spustíte, najdete před zahájením jednání na www.mestovsetin.cz, upřesnila tisková mluvčí.
Vlastimil Langer

Zdroj: MěÚ Vsetín
Foto: Archiv SNZ