Vsetínský městský úřad se v pondělí vrátil ke standardním úředním hodinám

15.02.2021 16:53

VSETÍN – Od pondělí 15. února má městský úřad ve Vsetíně standardní úřední hodiny. V pondělí a ve středu od 8 do 11:30 a od 12:30 do 17 hodin, v úterý, čtvrtek a pátek od 8 do 11:30 a od 12:30 do 13:30 hodin, a to pro předem objednané klienty.
„Prosíme klienty úřadu, aby se i nadále kvůli epidemické situaci objednávali na radnici emailem nebo telefonicky u daného pracovníka radnice.  Pro vyřízení občanských průkazů, pasů, řidičských průkazů nebo k vyřízení záležitostí ohledně evidence vozidel, se objednávejte prostřednictvím webového formuláře WebCall, do kterého jsou podle aktuálního vývoje vždy v pondělí přidávány další nové termíny na nadcházející týden,“ informoval tajemník městského úřadu Radomír Zimek s tím, že jako doplněk webového formuláře stále funguje telefonická linka radnice.
„Při vstupu do budovy radnice žádáme příchozí o dodržování epidemických opatření, tzn. dostatečných rozestupů a ochrany dýchacího ústrojí,“ dodal Zimek.
„Telefonní linka občanské průkazy, řidičské průkazy, cestovní doklady a evidence vozidel: 571 491 000. Poplatky za popelnice a psy: Prosíme o využití online plateb, případně složenek, které do schránek přijdou v květnu, jejich splatnost je 30. června,“ dodala Jana Raszková, tisková mluvčí vsetínské radnice.

Vlastimil Langer

Zdroj: MěÚ Vsetín

Ilustrační foto: Archiv SNZ