Vítání jara v Otrokovicích mohou zájemci sledovat prostřednictvím živého přernosu

10.04.2021 07:44

OTROKOVICE - Slavnostní spuštění fontány na náměstí a pomyslné přivítání jara se každým rokem v Otrokovicích koná formou bohatého programu pro veřejnost. „Protože se veřejnost stále nemůže setkávat, zvolila Otrokovická BESEDA alternativní formu. V neděli 11. dubna  od 18 hodin mohou diváci tuto událost sledovat prostřednictvím živého přenosu: https://youtu.be/slQa7-SORDU,“ informovala tisková mluvčí otrokovické radnice Romana Pastuszková.
„Jelikož se jedná o akci městského významu, nechtěli jsme se této události vzdát úplně a  rozhodli jsme se uspořádat Vítání jara v netradičním pojetí. Vzhledem ke stále přetrvávající covidové situaci chceme našim příznivcům nabídnout alespoň hodinové kulturní vystoupení, které mohou diváci sledovat prostřednictvím svých telefonů, počítačů či TV obrazovek,“ řekl jednatel Otrokovické BESEDY Filip Pastuszek. Odkaz ke sledování živého vysílání bude k nalezení na webových stránkách a Facebooku města Otrokovice a Otrokovické BESEDY.
„Program zahájí krátkou zdravicí starostka města Hana Večerková společně s místostarostkou Petrem Ťopkem, a následně děti z DDM Sluníčko na náměstí odpočítají spuštění fontány. Součástí přenosu bude koncert zlínské kapely Cestující hudba, vysílaný z malého sálu Otrokovické BESEDY. V průběhu večera zazní písně od autorů, jako například Petr Kalandra, ETC Vladimíra Mišíka, Karel Kryl, Robert Křesťan, MarkKnopfler a dalšímL sdělila k programu tisková mluvčí..
„Těšíme se na vás a přejeme příjemný hudební zážitek,“ vzkázala divákům otrokovická starostka Hana Večerková.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Otrrokovice