Valašskomeziříčští zastupitelé budou jednat online

14.04.2021 09:25

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Letos již podruhé a opět formou videokonference proběhne ve čtvrtek 15. dubna od 9.00 hodin zasedání Zastupitelstva města Valašské Meziříčí. „Občané mohou jednání sledovat a vyjadřovat se k jednotlivým bodům ve velké zasedací místnosti radnice Náměstí 7,“ informoval tiskový mluvčí meziříčské radnice Jakub Mikuš.
Na programu 19. zasedání zastupitelstva bude 17 řádných bodů. Mezi jinými například podání žádosti o podporu na projekt ZŠ Žerotínova – Regenerace školního hřiště, návrh Strategického plánu rozvoje města Valašské Meziříčí čidotace z Fondu regenerace Městské památkové zóny na rok 2021. Chybět nebudou finanční transakce a bytové záležitosti. Tradičně od 13.00 pak přijdou na řadu majetkové transakce, které obsahují 20 bodů.
„Účast veřejnosti bude zajištěna prostřednictvím videokonference ve velké zasedací místnosti radnice, Náměstí 7. K osobní účasti se není třeba objednávat, veřejnost však musí použít vládou nařízený respirátor pro ochranu dýchacích cest. Pokud mají lidé k jednání zastupitelstva dotazy, náměty či připomínky, mohou je zasílat už před zasedáním na e-mail: verejnost.zm@muvalmez.cz,“ dodal tiskový mluvčí.

Vlastimil Langer

Zdroj: MěÚ Valašské Meziříčí

Ilustrační foto: Archiv SNZ