Valašskokloboucká poliklinika nabízí antigenní testování

11.04.2021 07:41

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Od pondělí 12. dubna budou moci zájemci z řad veřejnosti i ze strany firem využívat nové odběrové místo na Valašskokloboucké poliklinice.
„Antigenní testy na stanovení onemocnění covid-19 budou prováděny ve vestibulu přístavby třikrát týdně na základě předchozí telefonické objednávky na čísle 603 261 680. Na stejném telefonu si mohou zaměstnavatelé dohodnout také výjezd mobilního týmu k testování přímo ve svých firmách,“ uvedla tisková mluvčí kloboucké radnice Lenka Zvonková.
„Podle zájmu budeme provádět antigenní testování v úterý, ve čtvrtek a v pátek v dopoledních i odpoledních hodinách. Zájemci se na testování musí předem objednat, abychom jim sdělili konkrétní čas návštěvy a předešli tvoření front. Pro urychlení mohou rovněž nahlásit své kontaktní údaje potřebné pro doručení výsledku testu. Na místě se pak nezdrží déle než pět minut. Výsledek bude známý přibližně do 20 minut a testovaným bude sdělen formou SMS nebo e-mailu,“ informovala  Jitka Zobačová, ředitelka Valašskokloboucké polikliniky.
Pro identifikaci by si s sebou měli lidé přinést kartičku pojištěnce. V současné době je možnost podstoupit bezplatné antigenní testování každé tři dny.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Valašské Klobouky