V Rožnově odstartovala soutěž Kvetoucí město

14.05.2021 07:37

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Patnáctý ročník soutěže Kvetoucí město vyhlásil T klub - kulturní agentura. „Město Rožnov pod Radhoštěm pod záštitou starosty města Radima Holiše ve spolupráci s Rožnovským spolkem žen a Stavebním bytovým družstvem, hledá nejkrásnější květinové výzdoby ve třech kategoriích a to – balkony a okna v bytových domech, balkony a okna v rodinných domech a také zahrádka před bytovými domy. Hlavní slosovatelnou cenou je v letošním roce poukázka v hodnotě 8 000 korun do prodejny s potřebami pro dům, byt i zahradu,“ sdělila tisková mluvčí rožnovské radnice Petra Graclíková.

„Do soutěže se může přihlásit každý občan, který má v Rožnově pod Radhoštěm trvalé bydliště. Hodnotit se bude celkový vzhled květinové výzdoby oken, případně balkonů a zároveň sladění zeleně a květin s domem,“ dodal starosta města Radim Holiš.

Přihlášky do soutěže si zájemci mohou vyzvednout v podatelnách MěÚ, v Turistickém informačním centru, ve Stavebním bytovém družstvu, v Květinářství u Koryčanských, v potravinách Hruška v ulici Dubková anebo v kanceláři T klub – kulturní agentury. Zde lze přihlášky také řádně odevzdat. Do schránek domů se informační leták spolu s přihláškou dostane v květnovém vydání Spektra Rožnovsko. „Termín pro odevzdání přihlášek je do 30. června a hodnocení proběhne 12. srpna. Slavnostní vyhodnocení a předání cen je naplánováno na 22. září,“ doplnil Jakub Sobotka, ředitel T klubu – kulturní agentury.
Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Rožnov pod Radhoštěm