Tomáš Kačo – odložený koncert My Home

15.06.2021 07:47

FILHARMONIE BOHUSLAVA MARTINŮ – Mimořádnou osobnost hudebního světa – talentovaného klavíristu, aranžéra, skladatele a vokalistu Tomáše Kača, přivítá ve středu 16. června v 19,00 hodin Kongresové centrum Zlín. „Tomáš Kačo je jedním z mála současných českých umělců, kterým se podařilo dobýt slavný Hollywood. Jeho neuvěřitelná cesta z chudoby až ke slávě a uznání ovšem nebyla nikterak jednoduchá, pouze díky svému odhodlání, píli a talentu se tomuto pozoruhodnému umělci podařilo splnit si svůj sen,“ uvedla mluvčí filharmonie Dagmar Garguláková.
Zlínský koncert Tomáše Kača bude převážně sestávat z vlastních skladeb, které umělec vydal na debutovém albu My Home. Jistý prostor však bude věnován také improvizaci.
Koncert byl v důsledku pandemie a následných opatření vlády již několikrát odložen. Zakoupené vstupenky z původního termínu (19. 5. 2020 i 8. 12. 2020) zůstávají v platnosti.
Tomáš Kačo absolvoval množství recitálů v Německu, Rakousku, Švýcarsku, Belgii, Izraeli, v americkém Washingtonu nebo Los Angeles.

Návštěvníci musí splnit jednu ze tří podmínek (Covid pass, popř. písemné potvrzení):
21 dní po 1. dávce očkování, 
- Po prodělání nemoci COVID-19 platí imunita 180 dní
- Negativní POC antigenní test ne starší 72 hod nebo negativní PCR test ne starší 7 dní, u dětí do 6 let není testování požadováno
- Negativní PCR či antigenní test návštěvníci doloží potvrzením od zaměstnavatele či čestným prohlášením, resp. čestným prohlášením zákonného zástupce o negativním testu provedeném ve škole či školském zařízení.
Při účasti na koncertě je návštěvník povinen zajistit ochranu dýchacích cest respirátorem. Podmínky pořádání koncertu mohou být změněny v důsledku aktuálních nařízení Vlády ČR.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: Filharmonie Bohuslava Martinů