Testování na covid-19 už výhradně na poliklinice

03.10.2021 10:54

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Od října se testovací místo společnosti Vaše laboratoře přesune z kulturního domu Klobučan do laboratoře sídlící ve kloboucké poliklinice. Zájemci zde budou moci absolvovat PCR test jak preventivní, tak na indikaci od lékaře.

„Nově bude možné také testování samoplátců. Zůstává ovšem povinnost předchozí objednávky na telefonu 739 408 931. Antigenní testy nadále provádí i Valašskokloboucká poliklinika, a to ve čtvrtek a v pátek od 14 do 16 hodin. Nezbytná je rovněž rezervace termínu, kterou lze zajistit v pracovních dnech od 9 do 11 hodinna čísle 603 261 680,“ informovala tisková mluvčí kloboucké radnice Lenka Zvonková.

„Ráda bych poděkovala společnosti Vaše laboratoře za vstřícnost a spolupráci, díky níž jsme mohli ve Valašských Kloboukách na jaře letošního roku zprostředkovat obyvatelům celého regionu dostupné testování na covid-19. Nově budou jejich služby zajištěny v laboratoři polikliniky, takže zde zůstává možnost PCR testů zachována,“ sdělila Eliška Olšáková, starostka města Valašské Klobouky.

Vlastimil Langer

Zdroj: MěÚ Valašské Klobouky
Foto: Archiv SNZ