Společnost VITAR darovala vitaminové doplňky pro potřebné

23.03.2021 07:03

OTROKOVICE – Vitaminové produkty v hodnotě 95 tisíc korun darovala Otrokovicícm společnost VITAR. Celkem 1250 vitaminových produktů bude rozděleno seniorům a lidem v hmotné nouzi.
„Starostka Hana Večerková společně s místostarostou Ondřejem Wilczynskim převzali dar od zástupce společnosti Jany Novákové v pondělí 22. března v budově radnice,“ informovala tisková mluvčí městského úřadu Romana Pastuszková.
„Přivezli jsme produkty Lutein Forte +, Energit pro oči, Herbal horký brusinkový nápoj, Kids Omega 3 pro děti a vitaminové nápoje v prášku pro celou rodinu. Jedná se o vitaminové doplňky, z nichž některé jsou vhodné pro unavené oči, část z nich je určena vyloženě dětem a nápoje může užívat celá rodina,“ uvedla Jana Nováková z VITARU.
Vitaminy budou prostřednictvím sociálního odboru rozděleny seniorům, lidem v hmotné nouzi a rodinám s dětmi, které si takové produkty finančně nemohou dovolit.
„Zdraví by mělo být pro každého na prvním místě. Rádi bychom proto poděkovali společnosti VITAR za dar, který věnovala prostřednictvím města potřebným lidem. Ne každý si totiž může vitaminové doplňky dovolit nakupovat. Věříme, že obdarovaní produkty ocení,“ shodli se Hana Večerková a Ondřej Wilczynski.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Otrokovice