Radnice žádá obyvatele Vsetína, aby omezili návštěvy pokladny

18.02.2021 08:29

VSETÍN – Finanční odbor vsetínské radnice upozorňuje, že poplatky za psy a za svoz a likvidaci komunálního odpadu placené v hotovosti bude pokladna městského úřadu přijímat až od 3. května.
„Důvodem je současné nepříznivá epidemiologická situace. Splatnost zmíněných poplatků je až 30. června, takže je na jejich úhradu ještě dostatek času. Nejlepším způsobem je však bezhotovostní platba bez návštěvy úřadu,“ uvedla tisková mluvčí vsetínské radnice Jana Raszková.
Složenky na platbu zmíněných poplatků budou distribuovány do poštovních schránek v průběhu května a od tohoto měsíce je také bude možné zaplatit v hotovosti v pokladně městského úřadu.
„I přesto, že úřední hodiny na radnici jsou již bez omezení, měli by občané za současné pandemické situace, ale i v následujícím období, využít bezhotovostního způsobu úhrady poplatků, tedy bankovním převodem. Návštěvy úřadu by měli omezit jen na ty nejnutnější,“ řekla vedoucí finančního odboru radnice Jana Matochová s tím, že je možné si o platební údaje požádat prostřednictvím e-mailu nebo telefonicky.

Vlastimil Langer

Zdroj: MěÚ Vsetín
Ilustrační foto: Archiv SNZ