Radnice radí návštěvníkům: Při Setkání muzikantů zaparkujte mimo centrum

20.08.2021 07:09

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Přespolní návštěvníci, kteří budou o nadcházejícím víkendu přijíždět do Valašských Klobouk na hudební festival Setkání muzikantů v Bílých Karpatech, by měli v co největší míře využít parkoviště mimo centrum.

„Připraveny budou odstavné plochy v Brumovské ulici v areálu středního odborného učiliště a za autobusovou zastávkou, v ulici Nádražní vedle výrobních a skladovacích hal i u vlakového nádraží, dále u polikliniky, u hřbitova a na zelené ploše pod smuteční síní. Za ohleduplné parkování a respektování dopravních omezení děkujeme,“ uvedla tisková mluvčí kloboucké radnice Lenka Zvonková.

„Masarykovo náměstí bude během sobotního programu Setkání muzikantů v Bílých Karpatech věnováno hudebnímu dění, které letos doplní také gastrofestival. Z důvodu jeho příprav bude od pátečního odpoledne omezen vjezd na centrální parkoviště a v sobotu zde nebude odstavení vozidel vůbec možné.
„Podobně bude vjezd omezen i během nedělního festivalového bloku. Pro přijíždějící budou ve městě připravena parkování, na které je navede orientační systém. Děkujeme za pochopení a srdečně zveme na festivalový program,“ doplnil Jaroslav Baloušek, ředitel Kulturního a vzdělávacího střediska Valašské Klobouky.

Žánrovou nabídku Setkání muzikantů v Bílých Karpatech najdete zde.
Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Valašské Klobouky