Příznivci jízdních kol se mohou registrovat do cyklojízdy

30.08.2021 08:52

OTROKOVICE - Oblíbená hobby cyklojízda mezi partnerskými městy Dubnica nad Váhom a Otrokovice se uskuteční 25. září. Zájemci se mohou registrovat již nyní, a to elektronicky na  https://my.raceresult.com/173216/registration nebo na webu Otrokovické BESEDY nejpozději do 20. září.

„Již pátý ročník oblíbené cyklistické akce odstartuje v Dubnici nad Váhom. Z Otrokovic sem registrované cyklisty i s koly zavezou dva autobusy s maximální kapacitou 90 míst. Prezentace v Otrokovcicích bude probíhat od 6 do 6.40 hodin. Autobusy vyjedou od zadní části budovy Otrokovické BESEDY v 7 hodin. Organizátoři žádají o dochvilnost vzhledem k nutnosti zajistit kola pro přepravu,“ informovala Lenka vaculová z otrokovické radnice.

Na trať dlouhou 87 km vyrazí účastníci v 10 hodin od Mestského úradu Dubnica nad Váhom. Po cestě je čekají dvě občerstvovací stanice. Vyznačená trať počítá s průjezdem obcemi Dubnica nad Váhom – Borčice – Nemšová – Horné Srnie/Brumov-Bylnice – Štítná n. Vláří – Jestřabí – Rokytnice – Hoštětín – Pitín – Bojkovice – Záhorovice – Nezdenice – Šumice – Uherský Brod – Prakšice – Pašovice – Částkov – Nedachlebice – Bílovice – Topolná – Napajedla – Otrokovice. Občerstvení bude přiopraveno i v cíli, který bude před Společenským domem na Baťově v Otrokovicích. Zde cyklisté obdrží také pamětní list s dosaženým časem.

Po příjezdu a slavnostním vyhodnocení účastníků cyklojízdy pokračuje v parku před Společenským domem další program a to hudební minifestival - Otrokovický Michalfest 2021.
Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Otrokovice