Prázdninové dobrodružství Zlín dětem začíná, otevře bránu do světa fantazie

17.07.2024 12:54

ZLÍN - Letní série Zlín dětem začíná! První zážitkové odpoledne se uskuteční ve čtvrtek 18. července od 16.00 do 18.30 u zlínského zámku a bude na téma cirkus.
„Návštěvníci se mohou těšit na Klauna Brdíka, Cirkus trochu jinak, workshopy, herny a spoustu zábavy pro celu rodinu. Akci pořádá Živý Zlín a je součástí projektu Zdravé město Zlín. Vstup je volný,“ uvedla Veronika Jurčová z agentury.

Klaun Brdík je kamarád, který děti nejen pobaví a zazpívá si s nimi, ale například i potěší malým dárkem z modelovacího balónku. Na akcích Zlín dětem je už stálicí.

Cirkus trochu jinak přiveze do Zlína novocirkusové představení Motýlí svět, které je bránou do křehkého miniaturního světa. V něm i jablko ožije a umění létat je krásnou skutečností. Performance vznikla ve spolupráci s Feelthe Universe Circus Company Praha. Hudbu vytvořil multiinstrumentalista a bývalý člen Prague Jazzphonic Orchestra Tomáš Jirák. Představení si užijí malé děti i velké děti, tedy dospělí. Chybět nebude ani malování na obličej nebo tvořivé a hudební dílničky.
Další termíny Zlín dětem:

8. 8. DIVADLO
Špalíček veršů a pohádek (Divadlo Scéna), Tajuplný svět podivuhodných her Jiřího Šebesty, workshopy a herny.

22. 8. POZNÁVÁNÍ
Fantasticbubble show, Pevnost poznání, workshopy a herny.

6. 9. HRDINOVÉ (před kostelem na Jižních Svazích)
Složky Integrovaného záchranného systému a kapela Get Lucky.

Vlastimil Langer
Zdroj a foto: Živý Zlín