Odpady bude na Bobrkách možné odevzdat i v sobotu a o svátcích

01.04.2021 11:57

VSETÍN – Na základě dohody s vedením radnice umožní společnost Technické služby Vsetín s. r. o. občanům Vsetína, ale i dalším zákazníkům, využívat Logistického centra odpadů na Bobrkách pro ukládání odpadů i ve vybrané soboty v dubnu a květnu a o státních svátcích 2. a 5. dubna.
„Po prokázání totožnosti mohou občané města Vsetína bezplatně odevzdat v Logistickém centru odpadů na Bobrkách nejrůznější odpady vzniklé například při jarních úklidech, úklidech sklepů a podobně, a to včetně těch velkoobjemových. Kromě běžné provozní doby od 6 do 17.30 hodin ve všedních dnech zprovozní technické služby svůj areál i o sobotách 10. a 24. dubna a 15. a 29. května, vždy od 6 do 14 hodin. Poslední příjem odpadu je možný do 13.30 hodin?“ uvedla tisková mluvččí vsetínské radnice Jana Raszková.
O velikonočních svátcích 2. a 5. dubna bude LCO Bobrky přístupný od 6 do 12 hodin, přičemž poslední příjem odpadu je možný v 11.30 hodin. Bližší informace o činnosti Technických služeb Vsetín, s. r. o. naleznete na webových stránkách www.tsvsetin.cz.
„Pro úplnost dodávám, že k dispozici je občanům i sběrný dvůr u Kauflandu, který provozuje příspěvková organizace Technické služby města Vsetína. Je otevřen ve všední dny od 8 do 17.30 hodin a v soboty od 8 do 11.30 hodin. Více informací o provozu tohoto sběrného dvora najdete na webu www.tsvs.cz.,“ dodala tisková mluvčí.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Vsetín