Objednání na úřad už není nutné, ale stále se doporučuje

27.05.2021 07:05

OTROKOVICE - Po celou dobu koronavirové pandemie byla úřední doba Městského úřadu Otrokovice zachována v plném rozsahu, ale bylo nutné objednání. „Od 1. června není objednání na úřad povinné, přesto se doporučuje,“ sdělila tisková mluvčí otrokovické radnice Romana Pastuszková.

„Jelikož se hrozba nákazy den za dnem snižuje a vládní opatření se postupně zmírňují, objednávání na úřad již není povinné,“ uvedla tajemnice Městského úřadu Otrokovice Radana Zenáhlíková. Lidé tak mohou od začátku června ve stanovených úředních hodinách úřad navštěvovat libovolně.
„Přesto všem doporučujeme, aby se na úřad dále objednávali. Jednak tím ušetří čas, protože nebudou muset čekat, až přijdou na řadu, a i když šíření koronaviru polevuje, stále riziko nákazy existuje, takže se lidé nebudou shlukovat na chodbách ve vnitřních prostorách budovy,“ vysvětlila tajemnice.

V současné době stále platí povinnost nošení ochrany dýchacích cest uvnitř veřejných budov„Abychom předcházeli šíření nemoci covid-19, u přepážkových pracovišť otrokovického úřadu máme umístěny dezinfekce a přepážky jsou opatřeny plexiskly. Rovněž je vhodné dodržovat dvoumetrové rozestupy,“ uzavřela Radana Zenáhlíková.
Vlastimil Langer

Zdroj: MěÚ Otrokovice

Foto: Archiv ZNZ