Nejúspěšnější mladí sportovci a trenérská osobnost získali ocenění města

26.06.2021 10:06

KROMĚŘÍŽ - Vedení města ocenilo nejlepší mládežnické sportovce a trenéra mládeže. Stalo se tak v rámci ankety Nejúspěšnější mladý sportovec města za rok 2020, kterou vyhlašuje a vyhodnocuje sportovní komise města Kroměříže.
„Těší mě, že zástupci kroměřížských sportovních klubů, oddílů a škol dosáhli v uplynulém roce skvělých výsledků a ocenění a tím se postarali o zviditelnění Kroměříže na domácích i zahraničních kláních. Blahopřeji jim k jejich úspěchům,“ řekl starosta města Jaroslav Němec.

Nejúspěšnějšími mladými sportovci města za loňský rok jsou v individuální kategorii Petr Žďára, člen Atletického klubu Kroměříž, Vít Vymazal, který reprezentuje ZŠ Oskol v atletice a SDH Morkovice v požárním sportu, a Libuše Ondrušková, členka oddílu Lukostřelba Kroměříž.
Nejúspěšnějším kolektivem se staly členky lukostřeleckého oddílu Anna Kadrnková, Libuše Ondrušková a Amelie Malcharová, mimo jiné mistryně republiky v žákovské kategorii v terčové lukostřelbě.
Za dlouholetou práci s mládeží získal ocenění Ladislav Havel, trenér TJ Slavia Kroměříž, oddílu karate, který se mládeži věnuje již tři desetiletí.
Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Kroměříž