Na Vybarvený běh se dosud registrovalo téměř 800 lidí

28.04.2021 12:26

KROMĚŘÍŽ - Na letošní ročník oblíbeného Vybarveného běhu se dosud registrovalo téměř 800 lidí. Akce je plánovaná na sobotu 5. června. „Stále doufáme, že epidemie koronaviru ustoupí a že se letos Vybarvený běh uskuteční. S rozhodnutím o konání či nekonání akce budeme čekat do poslední možné chvíle,“ uvedl starosta Jaroslav Němec.
Loňský ročník Vybarveného běhu radnice kvůli tehdejším platným opatřením proti šíření koronaviru zrušila. V srpnu jej pouze připomněla malým koncertem skupiny The Atavists na akci nazvané Neběžíme party. Pátý ročník Vybarveného běhu město přesunulo na 5. června 2021. Již zakoupené registrace zůstávají v platnosti. Startovné činí až do dne konání akce 150 korun a nebude navyšováno.
„Pokud to aktuálně platná opatření umožní, diváci nepřijdou o obě hlavní hvězdy doprovodného programu. Na letošní rok se totiž podařilo zajistit jak kapelu Tata Bojs, tak i Barboru Polákovou, kteří měli vystoupit už loni?“ doplnil informace Jan Vondrášek, tiskový mluvčí kroměřížské radnice.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Kroměříž