Na všech sběrných dvorech Technických služeb Zlín lze nyní platit i pomocí platebních karet

13.08.2021 08:52

ZLÍN - Obyvatelé města Zlína mají spolu s firmami od středy 28. července na všech sběrných dvorech provozovaných Technickými službami Zlín novou, ještě pohodlnější možnost plateb za uložení odpadu. Platební terminály pocházejí od specializované firmy a jsou plně integrovány do informačního systému Technických služeb Zlín.
„Pro občany je při dodržení měsíčního limitu dle seznamu odpadů jejich odložení zcela bezplatné, podnikatelé pak platí za odložení odpadu dle ceníku. Zároveň je také zpoplatněno odložení nekompletního elektrozařízení apod. Aktuální ceník lze nalézt na webových stránkách Technických služeb Zlín v sekci Pro veřejnost-Odpady-Sběrné dvory,“ uvedl tiskový mluvčí zlínského magistrátu Tomáš Melzer.
„Díky novým platebním terminálům také dojde k dalšímu zvýšení komfortu pro občany města Zlína, což je pro nás dlouhodobě prioritou,“ sdělil Bedřich Landsfeld, náměstek primátora pro oblast životního prostředí. Nové terminály nyní ještě více posilují snahy Technických služeb Zlín a města Zlína o maximální možnou digitalizaci procesů, která vede nejen k šetření nákladů, ale i k vyloučení faktoru chybovosti.

Vlastimil Langer
Zdroj a foto: Magistrát města Zlína