Městský úřad Valašské Klobouky upravuje úřední dobu

17.02.2021 08:35

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – V souvislosti s aktuálně platnými protiepidemickými opatřeními upravuje Městský úřad Valašské Klobouky úřední dobu na tři dny v týdnu.

„Klienti mohou své žádosti vyřizovat v pondělí a ve středu od 8 do 17 hodin a v pátek od 8 do 13 hodin. Pro nejčastější agendy na přepážkových pracovištích je možné objednání na úterý a čtvrtek prostřednictvím rezervačního systému na webu města,“ informovala tisková mluvčí kloboucké radnice Lenka Zvonková.

„Prosíme klienty, aby při návštěvě městského úřadu důsledně dodržovali platná hygienická pravidla, která spočívají v dezinfekci rukou, ochraně dýchacích cest rouškou či respirátorem a zachovávání rozestupů. I nadále upřednostňujeme v kontaktu s občany elektronickou a telefonickou komunikaci,“ uvedl Karel Švach, tajemník městského úřadu.

Rezervační systém umožňuje objednání konkrétního termínu návštěvy pro vyřízení občanského průkazu, cestovního pasu, řidičského průkazu nebo úkonu v registru vozidel, dále pro ověřování, výpis z CzechPointu, úkony evidence obyvatel nebo matriční záležitosti. Objednaní klienti by měli vyčkat před příslušnou budovou městského úřadu, kde je v daný čas vyzvedne pracovník přepážky.
Vlastimil Langer

Zdroj: MěÚ Valašské Klobouky
Foto: Archiv SNZ