Malí fotbalisté z Valašského Meziříčí mají nové šatny

14.06.2021 13:32

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Tři zbrusu nové kontejnerové šatny rozšíří zázemí fotbalového klubu TJ Valašské Meziříčí v areálu místního atletického stadionu. Radnice je nechala vybudovat s náklady bezmála 970 tisíc Kč.

V souvislosti s rekonstrukcí městské ubytovny na fotbalovém stadionu přišel oddíl kopané TJ Valašské Meziříčí o část zázemí hráčských šaten. „Hledali jsme vhodné varianty řešení této situace. Nakonec jsme zvolili cestu mobilního kontejnerového sytému, která se s ohledem na cenu i konečné řešení ukázala jako správná,“ pochvaloval si starosta Robert Stržínek. „Nové šatny s kapacitou cirka 60 hráčů jsou zateplené s možností vytápění a zejména mládežnickým týmům nabídnou adekvátní zázemí,“ dodal starosta.

Za nové šatny zaplatila radnice bezmála 970 tisíc Kč. „V ceně jsou zahrnuty přípravné práce, včetně vybudování základů a dodávky samotných kontejnerů. Zároveň pak také jejich připojení na elektrickou síť, vybavení, zateplení včetně fasády, která barevně vhodně koresponduje s přilehlou ubytovnou a také speciálního graffiti s fotbalovým motivem,“ shrnul Pavel Vanduch, referent odboru majetkové správy.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Valašské Meziříčí