Léto za kostelem na Jasence

19.07.2024 08:55

VSETÍN - Na louce za kostelem Církve bratrské na Jasence se po několik sobotních večerů uskuteční zajímavý kulturní a společenský program pod širým nebem. Program je určen pro všechny příchozí, pocestné, sousedy z Jasenky, přátele, členy i nečleny církevních společenství.
„V sobotu 20. července od 19 hodin se uskuteční koncert zpívajícího faráře ze Stříteže nad Bečvou Pepíka Hurty, který má své hudební začátky spojeny se vsetínskou "liduškou". Jeho písničky nejen o strastech farářské služby rozesmějí i pohladí každého posluchače. 
Sobotní podvečer 10. srpna bude věnován Balkánu. Již od 18 hodiny budete moci ochutnat balkánské pochutiny na grilu. V závěru večera od půl deváté se uskuteční projekce srbské komedie Dobrý člověk,“ uvedla Jana Raszková, vsetínská tisková mluvčí. 
Poslední prázdninová sobota 31. srpna od 19 hodin bude věnována divadlu. Studenti holešovského gymnázia předvedou scénické a hudební pásmo s názvem Balada pro.…, kde zazní písně a úryvky ze známého muzikálu.
„Na všech akcích je zajištěno občerstvení. Areál bude pro příchozí otevřen vždy hodinu před začátkem akce, končit budeme ve 22 hodin. Vstupné je dobrovolné. V případě trvalého deště se však akce konat nebude,“ řekla na závěr mluvčí. 
Vlastimil Langer
Zdroj a foto: Městský úřad Vsetín