Letní kino v Rožnově jede naplno. Promítá se na náměstí, v parku i na Brillovce

20.07.2024 10:57

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Také v letošní letní sezoně 2024 probíhá pravidelné prázdninové promítání letního kina – Valašský letňák v Rožnově pod Radhoštěm. Promítá se na různých místech v Rožnově, a to každý čtvrtek v červenci a srpnu. „Velmi zajímavé filmy se budou promítat kromě městského parku nebo Masarykova náměstí také například v parku u zimního stadionu nebo na Brillovce. Vstupné na akci je dobrovolné,“ uvedla Petra Graclíková, rožnovská tisková mluvčí.
Pravidelné letní kino město Rožnov pod Radhoštěm ve spolupráci s Mikroregionem Rožnovsko připravilo také pro letošní prázdniny. Výběr filmů pro prázdninový Valašský letňák 2024 v Rožnově je pestrý. Ve čtvrtek 25. července čeká diváky snímek Víkendoví rebelové a o týden později příjemná letní komedie pro celou rodinu Prázdniny s Broučkem. „Srpen zahájíme českou romantickou komedií Sladký život a v polovině měsíce nás čeká akční komedie Kaskadér. O týden později se bude promítat Zahradníkův rok a prázdniny zakončíme dobrodružnou animovanou komedií Tlapková patrola ve velkofilmu,“ nastín ila program tisková mluvčí.
Kromě rožnovských čtvrtků se stejně jako loni promítá také v dalších místech okolního mikroregionu Rožnovsko. Informace o všech promítáních Valašského letňáku v Rožnově i o prázdninovém promítání v obcích mikroregionu Rožnovsko můžete sledovat na webu akce zde, případně i na facebooku zde.
Vlastimil Langer
Zdroj a foto: MěÚ Rožnov pod Radhoštěm