Kroměřížské technické služby mají nové webové stránky

23.10.2021 13:24

KROMĚŘÍŽ - Novou webovou prezentaci má městem stoprocentně vlastněná společnost Kroměřížské technické služby (KTS). „Starý web KTS již absolutně nevyhovoval současným potřebám zákazníků, ale ani neumožňoval společnosti adekvátně a atraktivní formou nabízet své služby. Nová webová prezentace tyto nedostatky odstraňuje,“ uvedl místostarosta Vratislav Krejčíř, který je také jednatelem KTS a autorem nového webu.

 „Nové webové stránky byly pro další rozvoj společnosti naprostou nutností. Komunikaci se zákazníky považuji za velmi důležitou a kvalitní internetová prezentace k ní bezesporu patří,“ řekl ředitel KTS Marian Vítek.
KTS nové webové stránky na adrese www.kmts.cz zprovoznila ve zkušebním provozu již v loňském roce. „Testovali jsme je, vychytávali nedostatky a reagovali na připomínky občanů. Stávající podoba webu je takřka finální. Ještě zvažujeme vytvoření sekce, ve které by společnost přehledně nabízela k pronájmu nemovitosti, které má ve výpůjčce od města,“ dodal Krejčíř.

„Na titulní stránce webu lidé najdou jízdní řády a další informace o městské hromadné dopravě, informace o pronájmu městských bytů a bytů zvláštního určení, o možnosti nahlásit závady na městském majetku prostřednictvím aplikace Mobilnírozhlas.cz, o opravách, údržbě i čištění komunikací a veřejných prostranství, o provozu a údržbě veřejného osvětlení i o dalších službách, jako je provoz hřbitovů ve městě i místních částech, či o nabízených servisních službách osobních i nákladních vozidel. Zájemci na stránkách najdou i informace o volných pracovních místech,“ popsal Jan Vondrášek, tiskový mluvčí kroměřížské radnice.

KTS se v Kroměříži starají o opravy a úklid komunikací (včetně zimní údržby), spravují městské byty i hřbitov v Kroměříži a místních částech, zajišťují provoz a údržbu veřejného osvětlení a také provozují MHD, městská parkoviště, tržiště i útulek pro psy.

Vlastimil Langer
Zdroj a foto: MěÚ Kroměříž