Kroměřížské infocentrum láká na nové propagační materiály

29.05.2021 14:26

KROMĚŘÍŽ - Turistické informační centrum (TIC) v Kroměříži se po několika měsících otevřelo veřejnosti a pro návštěvníky z řad turistů i domácích připravilo hned několik novinek.
„Kromě premiérových materiálů, které pro ‚íčko‘ připravilo město Kroměříž – sérii procházek s mapami a popisem nazvaných Kroměříží po svých a pexeso s obrázky města – tu zájemci mohou získat i novou turistickou vizitku. Jedná se o samolepku s fotografií, popisem a v tomto případě i s mapkou zajímavého místa, památky či události. Vizitky, jež jsou k dostání po celém Česku, se sbírají a lepí do speciálního deníku, který pak cestovatelům připomíná navštívená místa,“ sdělil Jan Vondrášek, tiskový mluvčí kroměřížské radnice.
 „V kroměřížském infocentru jich máme k dispozici už několik, dají se u nás koupit od 12 do 20 korun podle typu. Ta nejnovější, kterou budeme prodávat od června, má jako téma prohlídkovou trasu UNESCO, která turisty provede po nejdůležitějších a nejkrásnějších kroměřížských památkách,“ uvedla vedoucí TIC Kroměříž Veronika Ivanová. 
Turistické informační centrum je v období hlavní turistické sezony 2021, tedy od června do září, otevřeno ve všední dny od 9 do 18 hodin, v sobotu od 9 do 17 a v neděli od 10 do 17 hodin.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Kroměříž