Fešák pes aneb Punťa show ve Vsetíně

26.08.2021 07:04

VSETÍN - Patnáctý ročník akce určené pro milovníky psů ve Vsetíně Fešák pes pořádá v neděli 29. srpna ALCEDO ve spolupráci s Domem kultury. Akce bude probíhat v Dolíčku ve Vsetíně-Rokytnici od 14.30 hodin.

„Tato tradiční vsetínská voříškiáda je akcí, jejímž cílem je oslovit majitele psů, kteří mají své psy jako rodinné mazlíčky a nechodí s nimi na žádné cvičení pod vedením profesionálů,“ uvedl Jakub Šnevajs z Domu kultury Vsetín. 
„Pejsci jsou vychováváni takzvanou přirozenou cestou. Letos bude součástí akce psí školka s Nikolou Turečkou. Jedná se o základní poslušnost i pro začínající pejskaře pod vedením zkušené lektorky. Další součásti akce bude přednáška a prezentace krmiv pro psy značky DUNCHO, Danielem Honzákem a Simonou Honzákovou,“ řekl Radek Kleibl s tím, že maximální počet psů přihlášených do workshopu je třicet.

Povinná je registrace na místě. Každý účastník se po skončení akce může těšit na balíček pro svého pejska, který jejich majitelům daruje Zvířecí útulek Vsetín, partner akce.
Vlastimil Langer

Zdroj a foto: Dům kultury Vsetín