Do sbírky vyhlášené Luhačovicemi už přispěla řada lidí

30.06.2021 10:09

LUHAČOVICE - Ničivá bouře, která v noci 24. na 25. června poškodila v Luhačovicích desítky domů a polámala stovky stromů, vyvolala vlnu solidarity a pomoci druhým.
„Řada lidí tak už podpořila odstraňování následků živelné pohromy také zasláním prostředků na účet sbírky, kterou město Luhačovice vyhlásilo ve spolupráci s dobročinnou organizací Korunka pomáhá.  Lidé mohou přispívat na transparentní účet, z něhož pak buď město samo prostředky na potřebná místa rozdělí, případně mohou lidé při zaslání finančního příspěvku doplnit do poznámky, na co konkrétně má částka od nich jít,“ informoval Nikola Synek t luhačovické radnice.

Číslo účtu: 2801896248/2010 , variabilní symbol: 2021
Město chce vyhovět také dalším dárcům, kteří chtějí směřovat finanční pomoc pro Luhačovice jiným způsobem. Opakovaně se ozývají firmy i fyzické osoby, které chtějí přispět na obnovu města přes darovací smlouvu. V případě zájmu o podporu touto formu je k dispozici finanční odbor Městského úřadu Luhačovice.

Kontakt: Ing. Vendula Personová tel.č.: 778 405 728, e-mail: personovav@luhacovice.eu
„Moc nás těší, že na sbírku vyhlášenou městem ve spolupráci už přispěla řada lidí. Budeme velice rádi za jakoukoliv další podporu, která pomůže v řešení následků ničivé živelné smršti. Ať už lidé přispějí na obnovu města jakoukoliv formou, chtěl bych moc všem poděkovat,“ uzavřel starosta Marian Ležák.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Luhačovice