Charita Otrokovice si připomněla 30 let od svého vzniku

13.10.2021 07:03

OTROKOVICE - Pod záštitou starostky města Otrokovice Hany Večerkové se ve čtvrtek 7. října v kostele sv. Vojtěcha konal Dětský den s Charitou. Služba Nový domov Otrokovice si pro děti všech věkových kategorií nachystala spoustu různých aktivit, zněla zde hudba a dětský smích.

„Díky podpoře firmy Pipelife Czech, která je patronem Nového domova Otrokovice jsme mohli uspořádat Dětský den s Charitou. Kromě různých atrakcí na děti čekala také malá odměna od partnerů akce firem Vitar a Nestlé Česko,“ představila partnery Veronika Halasová, vedoucí Nového domova Otrokovice.

Velké oblibě se těšilo malování na obličej. Děti si také mohly namalovat krásné kamínky. Zmatenost, zkreslené vidění i malátnost si všichni mohli vyzkoušet s opileckými brýlemi a hlavně chlapce zaujala ukázka vozidla PČR a jeho vybavení. Na hřišti pak na všechny čekal diskgolf, střelba na fotbalovou branku a skákací hrad.

„Nezapomněli jsme ani na rodiče. V suterénu kostela bylo připraveno občerstvení a lahodná káva od firmy Miko káva. Celé odpoledne pak završilo vystoupení taneční skupiny Nadira Otrokovice. Děkujeme našim partnerům za podporu a všem ostatním za účast a vytvoření pohodové atmosféry,“ dodala Veronika Halasová.
Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Otrokovice