Česká pošta v Rožnově změní otevírací dobu

15.02.2021 07:08

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Na podzim loňského roku měnila Česká pošta otevírací dobu svých provozoven napříč republikou ve městech s počtem obyvatel nižším než 20 tisíc.
„Tato změna se týkala také pošty v Rožnově pod Radhoštěm, kde je otevřeno v pondělí a ve středu od 10.00 do 18.00 hodin a v úterý, čtvrtek a pátek od 8.00 – 16.00 hodin. V sobotu je otevřeno od 08.00 do 12.00 hodin. Od 1. března mají však přijít další změny, které se měly dotknout i provozovny v Rožnově pod Radhoštěm a ta by měla být původně v sobotu uzavřena,“ informovala tisková mluvčí rožnovské radnice Petra Graclíková.
„Radnici navštívil vedoucí oblastní pošty, aby nám sdělil své stanovisko, které bylo naštěstí pro naše město pozitivní. Pošta v Rožnově je i v sobotu hojně navštěvovaná a chceme tedy zachovat stávající možnost, vyřídit si dané záležitosti právě o víkendovém dnu. Dohodli jsme se na zkrácení otevírací doby, tedy od 09.00 do 11.00 hodin. Věřím, že obyvatelé města, že pošta zůstane v sobotu otevřená budou tuto možnost i nadále využívat,“ ujistil místostarosta Jan Kučera.

Vlastimil Langer
Zdroj: MěÚ Rožnov pod Radhoštěm