Cena pro Marketéra roku letos putuje i do Zlína

27.09.2021 15:10

ZLÍN - Jedna z cen v prestižní soutěži Marketér roku, kterou každoročně vyhlašuje Česká marketingová společnost, letos putuje do Zlína. „Ocenění Duhový delfín převzala ve čtvrtek 23. září v Praze Lenka Mastešová, marketingová ředitelka DATARTu, jenž je od roku 2017 součástí zlínské společnosti HP TRONIC,“ informovala tisková mluvčí  společnosti Martina Žáčková.
Ředitelku marketingu Datartu ocenila odborná porota za vytvoření dlouhodobého kreativního konceptu, který výrazně zlepšil vnímání značky. Soutěž, která oceňuje nejlepší marketingové počiny a osobnosti u nás, se letos konala již po šestnácté.
„Nominace mě velmi potěšila a získané ocenění pro mne a mé kolegy z kreativního marketingového týmu je příjemnou zpětnou vazbou k dlouhodobé práci s budováním pozitivního vnímání značky,“ komentovala ocenění Lenka Mastešová.
Páteří kreativního konceptu oceněného Duhovým delfínem jsou obrazově bohaté reklamní spoty ze světa hor a galaxie, které vznikly ve spolupráci marketingového týmu DATARTu s agenturou WMC Grey a společností Punk Film. Reklamní spoty se vysílají v televizi od loňského října a průzkum vnímání reklamy od agentury FOCUS – Marketing &Social Research ukázal nejvyšší zaznamenání reklamy DATART od roku 2005, kdy se ukazatel začal sledovat.

Vlastimil Langer
Zdroj a foto. HP TRONIC