Autobusy v Otrokovicích vynechají zastávky Senior a Moravní

12.09.2021 14:33

OTROKOVICE - Z důvodu uzavírky přístupové komunikace bude v období od 13. do 26. září znemožněna v Otrokovicích jízda autobusů linky 55 na zastávky Senior a Moravní. „Uvedené spoje budou vyjíždět od Štěrkoviště o 4 minuty později a obě zastávky budou vynechávat.

Provádění překopu přes silnici v blízkosti domu Senior v Otrokovicích bude důvodem čtrnáctidenní výluky na části trasy autobusové linky MHD. Zastávky Senior a Moravní nebudou v této době městskou dopravou obsluhovány,“ informovala tisková mluvčí otrokovické radnice Romana Pastuszková.

Do oblasti domu Senior zajíždějí na lince 55 v Otrokovicích během dne jen některé spoje, které jsou v jízdních řádech a na informačních tabulích označeny jako 55R, ve směru jízdy od Štěrkoviště do centra města. Uzavírka ulice z důvodu stavební činnosti dočasně tuto trasu přeruší.
„Tyto spoje budou po dobu výluky pokračovat ze zastávky Společenský dům přímo na zastávku Hurdisky. Aby nebyl narušen jízdní řád spoje na jeho další trase, budou po dobu výluky vyjíždět od Štěrkoviště a od Společenského domu oproti standardnímu jízdnímu řádu o čtyři minuty později,“ uvedl vedoucí dispečer Jan Tesař.
Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Otrokovice